Mannen zijn gek!

Een van mijn beste eigenschappen (vind ik zelf) is dat ik extreem punctueel ben. Als ik een afspraak maak, ben ik er ook gewoon. Te vroeg zelfs, meestal. Met als gevolg dat ik altijd op mensen zit te wachten met m’n goeie gedrag. Als ik heel erg mijn best doe, lukt het me soms om twee minuten te laat te komen. Maar dan voel ik me altijd enorm opgejaagd en kom ik met klotsende oksels op de plaats van bestemming. (En dan nóg ben ik vaak de eerste...)

Afspraken zeg ik eigenlijk nooit af, tenzij het echt niet anders kan. En als ik ergens word uitgenodigd ben ik er in principe gewoon. Babyshowers, kinderverjaardagen, alles wat je eigenlijk niet wil doen als je brak bent: ik ben erbij. Ook al zo’n goeie eigenschap! In de datingscene pakt deze obsessie met tijd en afspraken vaak niet al te best uit. En dan heb ik het niet over jongens die rustig een kwartier te laat komen aansjokken. Dat vind ik niet zo erg (kan ik nog even achtentwintig keer mijn haar opnieuw doen). Nee, ik word doodmoe van kerels op datingapps (of heel sporadisch zelfs in real life) die je uitnodigen voor een drankje en dat daarna totaal vergeten lijken te zijn. Herkent iemand dit, of ben ik de enige? Ze komen er gewoon helemaal niet meer op terug, of negeren al je digitale hints. Hallo, het HOEFT niet, hè. Het was jouw idee! Maar ja, inmiddels ben jij degene die op antwoord zit te wachten in plaats van hij...

Word ik echt boos van. We hadden toch gewoon al een afspraak? We’ve been through this! Tja, en op een gegeven moment geef je het maar op. Ik vraag me echt af wat er dan gebeurt in het hoofd van zo’n kerel. Ik bedoel, als ik hem echt wil laten afknappen moeten we wel eerst tegenover elkaar zitten, toch? Of moet ik eerst drie keer nee zeggen om lekker hard to get te zijn? Pfff... ik doe er niet aan mee!

Vrouwen zijn gek ja, maar mannen dus net zo goed. Lang leve ohello. Want dan krijgen die boys niet eens de kans om vroegtijdig af te haken. HA! Ja, tenzij hij gewoon niet komt opdagen natuurlijk. Maar dat is me gelukkig nog niet overkomen. Nog niet...